Сары май

Сары май — сиырдың сүтінен жасалған, негізінен сүт майынан тұратын тағам. Сары майда А, D, E, K дәрумекндері бар. Ми жұмысы Сүттің майлары адам ағзасындағы жасаушалар алмасуы үшін өте маңызды. Бұндай қосылыстар  әсіресе мида көп. Сары майдан толықтай бас тарту ми жұмысындағы қиындықтарға әкеле алады. Иммунитетті жақсартатын майды суық маусымда 60-70 граммға дейін көбейткен дұрыс. А дәруменіне байланысты май тыныс мүшелерін әшәнен «майлап», жөтелді емдеуді тездетеді. Ал Е дәрумені қан тамырларын тазалап, берік қылады, шаршағандық сезімін басады. IMG_4245

Оставить комментарий

Ваш email нигде не будет показанОбязательные для заполнения поля помечены *

*

WordPress спам заблокировано CleanTalk.